Get Adobe Flash player

KALLIONLUJITUS

TUNNELIT JA AVOLEIKKAUKSET:

CT-Pultit 

CT–pultti on kallionlujitukseen suunniteltu yhdistelmäpultti, jossa mekaanisen paisuntakuoriankkurin avulla saadaan aikaan välitön lujitus ja sementtilaasti-injektoinnilla pysyvä, lopullinen lujitus. Pultteja on saatavana M20, M22 ja M33 koossa pinnoittamattomana, kuumasinkittynä sekä Combi Coat®-pinnoitettuna.

ct-bolt 

 

CT-pultin esittelyvideo

CT-pultin asennusohje

 

 

 

Combi Coat® - pinnoitus

Combi Coat® - pinnoitus on pinnoitusmenetelmä, jossa on yhdistetty kaksi teräksen pinnoitus- ja suojausmenetelmää: kuumasinkitys ja pulverimaalaus. Menetelmän avulla teräsrakenteelle saadaan erinomainen kulutuksenkesto ja pitkä käyttöikä myös vaikeissa, syövyttävissä olosuhteissa.

SINTEF:n myöntämän teknisen hyväksynnän numero 2303 mukaan Combi Coat® - pinnoitus on hyväksytty ympäristöluokkaan C5-I/M (EN ISO 12944-2:1999 mukaan).

combi coat rakenneCombi Coat® - esite

  

Harjateräspultit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat harjateräspultit voidaan toimittaa pinnoittamattomana, kuumasinkittynä tai Combi Coat® -pinnoitettuna. Harjateräspultin pituudet ja kierteet (M16, M20, M24, M33) tulevat aina asiakkaan tilauksen mukaisesti.

 

Pora-ankkurit

Pora-ankkureita käytetään heikkolaatuisen kallion lujittamisessa, kun porareiän avoinna pysyminen on epävarmaa. Pora-ankkuritangon lisäksi saatavilla ovat nastakruunut, liitosholkit, aluslevyt ja päätymutterit. Ankkuritangon paksuus määrää sen lujuusominaisuudet. Koska ankkuritanko on kauttaaltaan avoin, voidaan se injektoida kallioon jo porauksen aikana tai tarvittaessa jälkikäteen. Pora-ankkuritankoa ja oheistuotteita on saatavilla pintakäsittelemättömänä, sinkittynä sekä sinkki- ja epoksikäsiteltynä.

Belbor 1

 

 

Pora-ankkuritangon päätymutteri, ankkuritanko sekä liitosholkki

Valmistajan esite löytyy TÄÄLTÄ

 

 

Tankoankkurit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tankoankkurit ovat kauttaaltaan kierteistettyä terästä. Jatkoholkkien avulla ankkurointipituus on säädettävissä portaattomasti. Tankoankkureita on saatavana kolmea eri myötölujuutta: 500 Mpa, 670 Mpa ja jopa 900 Mpa.

 

Kallioverkot

Kallio- eli irtokiviverkkoa käytetään avoleikkauksissa estämään irtokivien putoilu. Verkkoa on saatavilla sinkittynä ja muovipinnoitettuna. Verkon kiinnittämiseen soveltuvat sinkityt tai Combi Coat® -pinnoitetut M16 harjateräspultit.

 

KAIVOSLUJITUS:

Split Set® - kitkapultit

Aito ja alkuperäinen Split Set® – kitkapultti on tilapäiseen lujitukseen suunniteltu kalliopultti. Pulttia voidaan käyttää joko pelkästään lujituspulttina tai sitä voidaan käyttää myös kaivosverkon kiinnitykseen. Split Set® –kitkapultit toimitetaan yleensä pinnoittamattomana mutta niitä on saatavissa myös kuumasinkittyinä.

splitset bolt 1024 0

Kaivosverkot

Kaivosverkko on hehkuttamattomasta langasta valmistettu harjateräsverkko, joka normaalia harjateräverkkoa pehmeämmän lankansa ansiosta myötäilee paremmin kalliopinnan muotoja. Verkot toimitetaan levyinä 50 kpl nipuissa.

Vaijeripultit

Vaijeri- eli jännepunospultit on tarkoitettu suurten kalliomassojen lujittamiseen. Vaijerina käytetään 7-lankaista, korkealujuusteräksestä valmistettua jännepunosta, jonka halkaisija on Ø15,2 mm. Vaijerin lisäksi tarvitaan punoslukko ja aluslevy.

 

 


Yhteyshenkilö: Pauli Kukkonen (050-3681 888)

 

 

OSOITETIEDOT:

SAFEROAD FINLAND

Mestarintie 18
04500 KELLOKOSKI
Finland

 


 

Yleiset tiedustelut:

Puh: 010-6170 880

 Puhelun hinta on 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis ALV 24%)

 


 

luotettava kumppani