Get Adobe Flash player

Saferoad Finland Oy toimitti silta- ja tiekaiteet Vekaransalmen siltaan

Vekaransalmen silta yhdistää Ruokolahden ja Sulkavan alueet korvaten aikaisemman lossiliikenteen.

Vekaransalmen silta on valmistuessaan Suomen viidenneksi pisin silta.

Saferoad’n kaideprojektissa valmistimme ja asensimme noin 1,3 km H2-törmäysluokan siltakaidetta sekä noin 2 km N2-törmäysluokan tiekaidetta sillan tulopenkereille.

Siltakaiteen ulkonäköön kiinnitettiin erityistä huomiota ja sen vuoksi siltakaiteen ulkonäkö valittiin Sulkavan vaakunavärien sekä ympäröivän maiseman mukaiseksi.

panostaminen maisemaan sulautuvaan ulkonäköön sekä liikenneturvallisuuteen on kaiteiden osalta tärkeää ja kustannuksiltaan kuitenkin vähäistä, ollen tässäkin kohteessa vain alle kolmen prosentin luokkaa sillan kokonaiskustannuksesta” mainitsee kaideprojektista vastannut Diplomi Insinööri Pauli Kukkonen Saferoad Finland Oy:stä.

Yli kahdenkymmenen metrin korkeudessa olevan sillan suojakaiteet ovat ulkonäöltään järeän oloiset lisäten turvallisuuden tuntua siltaa ylitettäessä.

Keskellä siltaa on siltakaiteella suojatut näköalalevennykset.

Pelkkä turvallisuuden tunne ei kuitenkaan ole riittävä, vaan myös teknisiltä ominaisuuksiltaan siltakaide on korkean H2-törmäysluokan siltakaide. Saferoad siltakaide on standardien mukaisesti ja onnistuneesti törmäystestattu sekä henkilöautolla että bussilla.

 

Lisää aiheesta muualla:

Väylä

Väylä Facebook

Yle Areena alueelliset uutiset

OSOITETIEDOT:

SAFEROAD FINLAND

Mestarintie 18
04500 KELLOKOSKI
Finland

 


 

Yleiset tiedustelut:

Puh: 010-6170 880

 Puhelun hinta on 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis ALV 24%)

 


 

luotettava kumppani